Security

View:

Aluminium handboeien van 101INC. Door het gebruik van aluminium zijn deze handboeien wel lichter dan de gemiddelde handboeien. Ook zijn de ze voorzien van een dubbel lock, zodat ...

Nylon handboeien etui van Blackfield. Gemakkelijk en snel te openen en te sluiten dankzij de handige drukknop.

Zwart uitgevoerde handboeien van het Blackfield. Voorzien van een sterke schakel. De handboeien zijn gemaakt van K70 staal en is van professionele kwaliteit. Voorzien van een ...

Zware kwaliteit handboeien met breed scharnier van Haller. Inclusief twee sleutels. Voorzien van een dubbel lock. Met dubbel-lock en twee sleutels.

Handboeien van Haller met sterke en beweegbare schakel. Goed afgewerkt en vernikkeld. Roestvrijstaal. Voorzien van een dubbel lock en twee sleutels.

Handboeien van zware kwaliteit. Roestvrij, ijzersterk en voorzien van een sterke schakel. De handboeien zijn voorzien van een dubbel lock en twee sleutels.

Handboeien met ketting als tussenstuk. Roestvrijstaal. Inclusief twee bijgeleverde sleutels.

Handboeien met ketting als tussenstuk. Roestvrijstaal. Inclusief twee bijgeleverde sleutels.

Mini handboeien voor de fun, decoratie of perfect als sleutelhanger.

Deze hebben zwaar dubbel bewegende schakels en is van professionele kwaliteit. Tevens zijn deze handboeien voorzien van een dubbel lock. Twee sleutels zijn bijgeleverd.

Sterke en soepele handboeien met schakels. Roestvrijstaal. Voorzien van een dubbel lock en twee sleutels.

Zware kwaliteit lederen etui met riemclip voor handboeien. Met druksluiting.

Een zeer stevige en uit 100% gemaakt leder, handboeien houder voor aan de riem of koppel.

Plastic handboeien voor snel gebruik. Deze plastic handboeien zijn de bredere, maar ook zeer sterke uitvoering. Gemakkelijk mee te nemen. Voor eenmalig gebruik.

Betrouwbare handboeien van Umarex. De Perfecta HC 200 handboeien zijn voorzien van nikkel beplaat staal en dubbel lock.

De Handboeien Umarex Perfecta HC600 zijn zeer degelijke handboeien. Gemaakt van hoogwaardig kwaliteit carbonstaal en voorzien van een nikkel coating.

Zoeken

Copyright © 2018 | Products4Security Door WesWeb