Messen

View:

De 101INC Heavy knife DA35 is een prettig mes en fijn om mee te werken. Zijn 9,5 gecoated zeer scherp gepunt lemmet is dankzij de flipper en duimknop razend snel met een hand te ...

Zeer mooi model uit de 101INC Desert zakmes serie. Dit zakmes heeft een 9 centimeter lang lemmet welke is voorzien van een stonewash coating.

Dit 101INC zakmes heeft een 9 centimeter lang lemmet welke is voorzien van een zwarte coating. Tevens is het lemmet aan beide zijdes voorzien van een duimknop voor het gemakkelijk ...

Model uit de 101INC Desert zakmes serie. Dit zakmes heeft een 8,5 centimeter lang lemmet welke is voorzien van een zwarte coating.

Model uit de 101INC Desert zakmes serie. Dit zakmes heeft een 8,5 centimeter lang lemmet welke is voorzien van een stonewash coating.

Model uit de 101INC Desert zakmes serie. Dit zakmes heeft een 8,5 centimeter lang lemmet welke is voorzien van een stonewash coating.

Model uit de 101INC Desert zakmes serie. Dit zakmes heeft een 7,5 centimeter lang lemmet welke is voorzien van een zwarte coating.

Model uit de 101INC Desert zakmes serie. Dit zakmes heeft een 8,5 centimeter lang lemmet welke is voorzien van een stonewash coating.

Opruiming
101inc-zakmes-desert-0175867.jpg

Model uit de 101INC Desert zakmes serie. Dit zakmes heeft een indrukwekkende lengte van 10,5 centimeter lang lemmet welke is voorzien van een zwarte coating.

Rescuemes model uit de 101INC Desert zakmes serie. Dit zakmes heeft een 8,5 centimeter lang lemmet welke is voorzien van een stonewash coating.

De Adola Black G10 X-Treme X-1032 is een mes van zeer goede kwaliteit/prijsverhouding en voor de mensen die op zoek zijn naar een wat klassieker mes in een nieuw jasje.

De Adola X-Treme X-1031 zakmes heeft een heft van een opengewerkt model van een pistool. Het lemmet is voorzien van zowel een duimknop als een flipper. Hiermee kunt U met een hand ...

Deze Adola Camo X-Treme X-1030 zakmes heeft een opengewerkt camokleurig heft. Dat is niet alleen mooi, maar scheelt ook in gewicht. Tevens heeft het heft een broekriemclip.

Een echt stoer bikersmes. Deze Adola Malteser X-1026 is afkomstig uit de X-Treme serie van Adola. Het lemmet is gemaakt van RVS, zwart gecoated en half gekarteld.

Een klein, simpel, stevig, maar uitstekend zakmesje van Adola, een mini jachtmes. Met zijn uitgeklapte lengte van 13 centimeter, handig en compact en gemakkelijk mee te nemen.

Ook weer een eenhandsmes uit de X-Treme serie van Adola. Deze Adola Silver X-1024 heeft een handgreep welke is bewerkt met aluminium. Dat geeft dit zakmes een zeer mooi look.

Uit de X-Treme serie van Adola, komt dit USMC mes. De drop-point lemmet is fors en half gekarteld.

Stoer roestvrijstalen vouwmes van Adola. Te openen met de nagel en dankzij de back-lock blijft het mes stevig zitten en zal niet ongewenst dichtklappen.

Prachtig mooi gemaakt klein mes van damast staal. Damast staal wordt laagje voor laagje opgebouwd en geeft hierdoor elk mes een goede hardheid en een eigen indentiteit.

De X-Treme Glacier is een eenhandszakmes met een droppoint lemmet. Opent gemakkelijk dmv een flipper, welke tevens dienst doet als vingerbeschermer. Ergonomische gevormd ...

De Adola X-treme Hawk Karambit is een leuk en goed in de hand liggende karambit, geheel zwart gecoated. Met zijn lemmet lengte van 6,5 cm is hij ook nog eens makkelijk bij U te ...

Leuk model Karambit zakmes van X-Treme in camo uitvoering.

De X-Treme Lite Black is een stoer roestvrijstalen vouwmes van Adola. Snel te openen met de duimknop en dankzij de liner-lock blijft het mes stevig zitten en zal niet ongewenst ...

De X-Treme Lite Silver is een stoer roestvrijstalen vouwmes van Adola. Snel te openen met de duimknop en dankzij de liner-lock blijft het mes stevig zitten en zal niet ongewenst ...

Zoeken

Copyright © 2018 | Products4Security Door WesWeb