Messen

View:

Voorgevormde en goed afgewerkte corduroy etui voor messen met een ingeklapte lengte tot maximaal 120 mm. Het corduroy etui kan zowel rechtstaand als liggend aan de broekriem ...

Een Every Day Carry nylon etui van Haller. IJzersterk. Geschikt voor messen met een dichtgeklapte lengte van 11 centimeter.

Lederen etui 110mm. Sterk en goed afgewerkte lederen etui voor messen met een ingeklapte lengte tot maximaal 110 mm. De lederen etui wordt rechtstaand aan de broekriem gedragen.

Lederen etui 120mm. Sterk en goed afgewerkte lederen etui voor messen met een ingeklapte lengte tot maximaal 110 mm. De lederen etui wordt rechtstaand aan de broekriem gedragen.

Nylon etui voor messen met een ingeklapte lengte tot maximaal 110mm. De nylon etui kan zowel rechtstaand als liggend aan de broekriem gedragen worden.

Nylon etui voor messen met een ingeklapte lengte tot maximaal 120mm. De nylon etui kan zowel rechtstaand als liggend aan de broekriem gedragen worden.

Een kwaliteit lederen etui voor messen tot een lengte van 120 mm. Deze lederen etui heeft een kwaliteiten dikte van maar liefst 3 mm.

De messen / multitool etui's van X-Treme zijn, hoewel laag in prijs, van zeer hoge kwaliteit. De etui is stevig, goed afgewerkt en voorgevormd met een hardkunststof.

Het messen / multitool etui's van X-Treme zijn, hoewel laag in prijs, van zeer hoge kwaliteit. De etui is stevig, goed afgewerkt en voorgevormd met een hardkunststof.

De messen / multitool etui's van X-Treme zijn, hoewel laag in prijs, van zeer hoge kwaliteit. De etui is stevig en goed afgewerkt.

De messen / multitools etui's van X-Treme zijn, hoewel laag in prijs, van zeer hoge kwaliteit. De etui is stevig, goed afgewerkt en voorgevormd met een hardkunststof.

Zoeken

Copyright © 2018 | Products4Security Door WesWeb